Swish padda

  • Padda som är kundvänd (Windows, iPad, Android)
  • Inga ändringar i din kassa
  • Fast transaktionskostnad
  • Smidig lösning om du inte har en second display i kassan

Kassans second display

  • Använda kassans second display
  • Inga ändringar behövs i kassans mjukvara
  • Fungerar på alla kassor i Windows / Linux

Enkelt att komma igång

column-pic

1. Kolla om kassan redan har en kundvänd display eller om det skulle vara snabbare att lägga till en fristående padda.

column-pic

2. Kolla om din kassaleverantör redan har en standardlösning för Swish eller och du skulle behöva en ny extern plugin som vi kan hjälpa till med.

column-pic

3. Börja med ID24 och vilken Swish bank du skulle vilja ha.

Ny studie förutspår att Swish i kassan kommer fyrdubblas redan under 2020

Henrik Bodén och Karin Bengtsson, båda ekonomer från Uppsala universitet har som en del av sin kandidatexamen genomfört en två månader lång studie tillsammans med Uppsalaföretaget ID24. Studien vände sig till Nordens 100 största detaljhandelskedjor och 68 procent av företagen svarade.

Länk till pressmeddelande 2019-09-13

Länk till studie

right-picHenrik Bodén and Karin Bengtsson at Uppsala University.

Faq

Om ni behöver en ny plugin från oss för kassan för Swish så kommer vi behöva tillgång till en demokassa. När vi väl har tillgång till en demokassa och kan anpassa vår plugin till er kassa så kan ni vara uppe inom 3 – 4 veckor.

ID24 är en modulbaserad lösning som driftas i molnet åt er. Den prissätts beroende på hur många skärmar vi driftar åt er och hur många moduler ni har. En enklare lösning kostar på så sätt mindre än en komplicerad lösning. Vi har ett riktpris på 99 kr / skärm och månad för Swish-modulen i mindre volymer. Då ingår också support.

Du kan alltid kika vad det är för processor på kassan. Men till och med äldra maskiner med bara en kärna på sin CPU och 2 GB RAM skulle kunna hantera vår modul.

Swish stöder många olika sätt att betala på. Enlkast är att kunden skriver själv in sitt mobilnummer i Swish paddan. Det går även fint att skanna en QR-kod om din Swish bank stödjer det. Det finns också en trådlös Bluetooth-överföring som testas men det kräver att du har en betalterminal som stödjer det. Så finns många sätt att implementera en Swish-lösning i butik idag.

Ja det är vi, det kan man se på deras hemsida

ID24 hemsidan är skriven på engelska och därför att många internionella kedjor använder vår mjukvara. Vi finns live i över 20 länder idag. Därför valde vi att skapa en dedikerad sida på svenska för den här specifika modulen för svenska detaljhandlare.

Vi har ett första projekt som går live i Uppsala nu. Så det ska bli spännande att följa hur det tas emot och vilka som blir nästa projekt.